FotobankNieuws

10-01-2018 Nieuwjaarsreceptie Vrijwilligers

Het is al vele jaren een goede traditie: de Nieuwjaarsreceptie voor de vrijwilligers van Dorpsbehoud, waarbij de vrijwilligers bediend worden door het bestuur.
Ze waren er ook dit jaar niet allemaal, maar degenen die er wel waren lieten zich het ‘bakkie’ met wat lekkers erbij goed smaken.

Voorzitter Margré van Wijngaarden noemde in haar nieuwjaarstoespraak enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar, zoals de zomeravondconcerten en de opening van de jubileumtentoonstelling ter gelegenheid van 25 jaar Museum Dorpsbehoud: Het verleden bewaard voor de toekomst (deel 1).
Daarnaast werd stil gestaan bij het overlijden van oud-bestuurslid en medewerker Frans de Later en oud-medewerker Adrie Markesteijn. Hun werkzaamheden voor Dorpsbehoud zullen niet worden vergeten. Ook werd het heengaan van John Reugebrink en Chris Wijmans in herinnering geroepen. Beiden hebben een grote bijdrage geleverd aan de promotie van Dorpsbehoud.
Tenslotte werd het overlijden van haar moeder - samen met haar vader de 1e donateurs van Dorpsbehoud - gememoreerd.

Plannen voor het nieuwe jaar zijn er ook genoeg. Het ‘praotjie van de voorzitter’ werd besloten met een gezamenlijk geheven glas op een succesvol nieuw jaar, waarvoor vele activiteiten in de planning staan, waarbij het bestuur hoopt te mogen rekenen op de onmisbare hulp van de vrijwilligers.

Met een hapje en een drankje, maar vooral met bijpraten bleef het nog lang gezellig in Museum Dorpsbehoud.

Voor meer foto's klik hier

Ontwerp: